Toate sculele electrice si cu motor comercializate pe AtelierulTau.ro sunt originale, certificate, conforme cu normele UE si vin insotite de garantie valabila national.


Garantiile produselor vandute de AtelierulTau.ro sunt asigurate de producator, importator sau reprezentanta, dupa caz. Majoritatea producatorilor au centre regionale si locale de service, garantia fiind valabila in toata reteaua de service, indiferent de modalitatea sau locul de achizitie. Lista centrelor de service, datele lor de contact, precum si conditiile de acordare a garantiei sunt trecute pe certificatul de garantie pe care il veti primi la achizitionarea produsului.

In mod uzual durata garantiei este de 1 an pentru persoane juridice si 2 ani pentru persoane fizice. Durata garantiei este specificata in pagina produsului.

Pentru acelasi produs pot exista mai multe tipuri de certificate de garantie, in functie de furnizorul acelui produs.

Daca ati comandat un produs de la AtelierulTau.ro si nu ati primit certificatul de garantie va rugam sa ne anuntati in cel mult 48 de ore de la primirea coletului. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Va rugam sa pastrati certificatul de garantie in original pe toata durata valabilitatii acestuia. Nu se pot oferi duplicate dupa certificatele de garantie.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!