Modalitati de livrare:


 • Produsele comandate ajung la dumneavoastra prin Curier Rapid sau prin transport paletizat, dupa caz.
  Daca sunteti din Bucuresti, puteti opta pentru ridicarea produselor direct de la showroom-ul nostru.
 • Detalii despre showroomul nostru AICI


Taxe de livrare


 • Livrarea se face la nivel national prin curier sau transport paletizat, taxa de procesare in depozit si de livrare de baza este de 2199 lei si se aplica pe comanda. In cazul in care ati plasat mai multe comenzi, acestea nu se pot cumula, iar taxa se aplica pe fiecare comanda in parte.

  In cazul produselor considerate agabaritice (greutate mai mare de 20kg sau/ volum peste 0.2 mc sau/ o latura mai mare de 2 metri) peste taxa de livrare de baza se aplica in mod aditiv o taxa de livrare suplimentara. Aceasta taxa apare la finalizarea comenzii si se calculeaza in functie de produsele din cos. In pagina produsului, la indicatia de livrare se va specifica - Produs agabaritic, iar costul va fi detaliat in pagina de finalizare comanda. Produsele cu ridicare din showroom de catre client NU au nici o taxa de livrare, de baza sau agabaritica.

  Astfel, cele 2 taxe agabaritice sunt:
  A)Taxa agabaritica de produs si se aplica la nivel de produs, pentru fiecare produs din comanda. Aceste produse pot fi expediate prin curier si pot fi achitate prin oricare din modalitatile de plata, inclusiv ramburs.
  Valoarea ei este de 19.99 ron si este aditiva peste taxa de baza pentru fiecare produs.
  B)Taxa agabaritica de livrare paletizata si se aplica la nivel de comanda, o singura data. Se aplica produselor care nu pot fi livrare prin curier, (in special produse mari de agrogradina, produse care se manipuleaza la palet), sau comenzilor care sunt realizate din suficient de multe produse astfel incat sa fie paletizate (volum de minim 0.8mc, indiferent de greutate). Aceasta taxa se aplica o singura data, indiferent de valoarea, greutatea sau volumul comenzii.
  Valoarea ei este de 77.99 ron si este adivita peste taxa de baza, o singura data.
  ATENTIE: comenzile paletizate nu pot fi achitate ramburs, intrucat ele sunt trimise cu case de expeditii, care nu au posibilitatea incasarii de bani. Ele trebuie achitate in avans, prin card sau transfer bancar.


  EXCEPTII: nu toate produsele vor avea taxa agabaritica, chiar daca depasesc dimensiunile sau greutatile de mai sus. Pentru unele brand-uri de produse sau serii de produse avem intelegeri cu producatorul acelui produs prin care producatorul (sau furnizorul/importator) suporta taxa agabaritica de livrare in locul clientului. Asadar, DOAR daca exista mentiune de -Produs agabaritic- in pagina produsului, la sectiune livrare, veti avea de achitat o taxa suplimentara. Taxa de baza se va achita intotdeauna.

  Taxa maxima de livrare este 21.99 (taxa de baza) + 77.99 (taxa B de palet) = 99.98 ron tva inclus. In cazul in care aveti mai mut de 4 colete cu taxa A, se va trece automat la taxa B, aceasta fiind maximul.

  In cazul in care plata nu poate fi facuta ramburs, veti fi anuntat de un operator. Nu exista posilitatea blocarii la realizarii comenzii a alegerii de plata ramburs pentru comenzile agabaritice.

  Informatiile cu privire la taxa agabaritica sunt calculate pe baza informatiilor pe care le avem in sistem. Uneori este posibil ca unele produse sa necesite o taxa agabaritica, chiar daca nu este mentionat. In aceste cazuri rare veti fi contactat de un agent care va va explica situatia.


Timpi de livrare • Timpii de livrare pentru fiecare produs, in functie de metoda de livrare, sunt specificati in pagina produsului sau pot fi comunicati telefonic de un operator la solicitarea dumneavoastra.
  In cazul unei comenzi constand din mai multe produse, se considera ca timp de livrare al comenzii cel mai lung timp dintre timpii produselor din comanda.
  In mod normal, in reteaua de curierat, timpul de livrare este de 24-72 de ore de la expedierea coletului.


Siguranta


 • Coletele expediate sunt sigilate. Ele sunt asigurate si nu vor fi desfacute de catre curier.


Garantia produselor


 • Toate produsele beneficiaza de garantia oferita de producator. In general sculele electrice beneficiaza de garantie timp de 2 ani pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice produsele au garantie 1 an. Va recomandam sa consultati pagina produsului, unde informatiile despre garantie sunt afisate explicit.


Probleme aparute in timpul livrarii


 • Daca coletul nu ajunge la dumneavoastra in timpul specificat va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii. CONTACT