product-prev-00

Bosch - GSH 11 E - Demolator SDS-Max, 1500 W, 16.8 J, valiza plastic, accesorii + Bosch - 1618601017 - Dalta SDS-Max lopata, 110x400 mm, materiale naturale

Cod unic produs: Bosch - GSH 11 E - Demolator SDS-Max - - + Bosch - Dalta lopata - 110x400 mm - materiale naturale
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Descriere

Caracteristicile produselor pot fi gasite in paginile urmatoare:

1 x Bosch - GSH 11 E - Demolator SDS-Max, 1500 W, 16.8 J, turatie reglabila, led service, turatie constanta, valiza plastic, accesorii:

DEMOLATORUL SDS-MAX GSH 11 E mandrina SDS-Max cu sistem integrat de protectie impotriva prafului care permite schimbarea rapida a accesoriilor de lucru.
GSH 11 E are o putere de impact de 16.8 juli care asigura o rata de perforare impresionanta. Poate fi folosit in combinatie cu alte accesorii, cum ar fi dalta lata SDS-Max RTec Sharp (din dotare) sau dalta ascutita RTec Speed (nu face parte din setul de livrare), pot fi ajustate in 12 pozitii cu ajutorul comutatorului din spatele mandrinei.

MOTOR PUTERNIC, FUNCTII PRACTICE
Percutia/bataia ciocanului demolator GSH 11 E atinge o valoare de 1890 de batai/minut, fiind unul dintre demolatoarele cele mai puternice din clasa sa cu care puteti obtine eficienta maxima in orice lucrare.
GSH 11 E are si turatie reglabila si turatie constanta, pentru o adaptare cat mai buna a vitezei in functie de materialul prelucrat. Martorul luminous indica faptul ca este necesara schimbarea periei de carbon.

NIVEL CONSTANT DE PUTERE

Tehnologia sistemului Constant Electronic ofera o forta constanta pe toata durata lucrarii pentru o eficienta maxima. Datorita mandrinei cu sistem SDS-max accesoriile pot fi schimbate intr-un mod extrem de rapid si fara ajutorul uneltelor suplimentare, acest lucru economisind timp si energie pentru orice utilizator.
Manerul aditional poate fi montat in orice pozitie pe o raza de 360 grade, sporind astfel confortul in timpul lucrarii. Pe interiorul manerului principal exista de asemenea un buton mare care permite blocarea demolatorului pentru lucrari de lunga durata.

EFICIENTA LA LOCUL DE MUNCA

GSH 11 E este extreme de practic, functiile aditionale sunt ideale pentru a imbunatati calitatea rezultatelor. Datorita fortei sale de impact, avansati rapid in lucrarile de demolare de pe marile santiere de constructii, castigand timp pentru alte activitati mai solicitante.


1 x Bosch - 1618601017 - Dalta SDS-Max lopata, 110x400 mm, materiale naturale:
Dalta-lopata cu sistem de prindere SDS-MAX

Specificații tehnice

Dotari
Set de livrare 1 x Bosch - GSH 11 E - Demolator SDS-Max, 1500 W, 16.8 J, turatie reglabila, led service, turatie constanta, valiza plastic, accesorii
1 dalta plata, SDS-max, RTec Sharp, 400 mm
Laveta pentru masina
Tub de vaselina
Maner suplimentar
Valiza profesionala

1 x Bosch - 1618601017 - Dalta SDS-Max lopata, 110x400 mm, materiale naturale

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (0 review-uri)

Fii primul care ofera o nota si o parere avizata asupra produsului !
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului