product-prev-00

Bosch - GLL 3-80 CG + GLM 50 C - Nivela laser cu linii, 30 m, +/-0.2 mm/m, 3 linii laser, fascicul verde, proiectie 360 grade, suport perete, valiza speciala, accesorii

Cod unic produs: 0601063T04
432171 Lei
Comanda telefonic
0374.770.344 Luni până Vineri între 8 - 18
Comanda email
comenzi@atelierultau.ro
Comanda SEAP
IN STOC FURNIZOR

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare.

ADAUGA IN COS

Descriere

Vizibilitate perfecta pe 3 x linii verzi cu rotire la 360 grade.
Vizibilitate de pana la patru ori mai buna datorita liniilor laser verzi.
Precizie sporita datorita monitorizarii inovative prin CAL Guard si conexiunii prin Bluetooth la smartphone-ul dumneavoastra.
pentru utilizare de la distanta si reglarea fara contact a sculei.
Eficienta de lucru ridicata datorita a 3 x linii cu rotire la 360 grade : executarea simultana a lucrarilor de nivelare orizontala si verticala in intreaga incapere cu o singura scula.
Dual Power Source: alimentarea este posibila atat cu un acumulator cu litiu-ion de 12 V, cat si cu acumulatori alcalini standard.
Autonivelanta (+/-4 grade in mai putin de 4 sec), foarte precisa (+/- 0,2 mm/m) si un domeniu de lucru pana la 120 m cu receptorul LR sau LR 7 Professional (nu este inclus in setul de livrare).
Compact, usor de manevrat si foarte robust (IP54).
Dispozitivul de blocare a pendularii permite transportul in conditii de siguranta.

Bosch - GLM 50 C - Telemetru laser, 50 m, +/-1.5 mm/m, 30 valori memorate, bluetooth, display color:

GLM 50 C are ecran color, luminat, tehnologie Bluetooth compatibila cu ambele aplicatii gratuite Bosch (masurare si releveu). Telemetrul Bosch are o varietate de functii, inclusiv masurarea in timp real a lungimii, latimii, ariei si volumului si o raza de masurare de aproximativ 50 m. Este acoperit cu un material moale si protector, care il mentine in stare buna pentru o perioada indelungata de timp. Tastaura este usor de folosit si asigura o functionare rapida, iar ecranul iluminat ofera o mai buna vizibilitate a informatiilor. Telemetrul Bosch GLM 50 C poate genera pana la 10.000 de masuratori individuale cu un singur set de baterii.

Tehnologie inovatoare
Telemetrul Bosch GLM 50 C incorporeaza cu o varietate de functii, inclusiv masuratorile de baza, facute in timp real, indirect, pe lungime, latime, arie, volum. GLM 50C vine cu functionalitati avansate precum masurarea unghiurilor, masurare mim/max si masurare indirecta dubla. Toul este facilitat de display-ul color si de interfata intuitiva pentru utilizator.

Precizie sporita
GLM 50 C poate fi folosit in conditiile nefavorabile ale oricarui santier, in praf si umezeala, datorita constructiei robuste si protectiei IP54. Telemetrul cu laser Bosch prezinta suprafete soft grip, care ajuta la o manevrare mai buna si asigura protectie la zgarieturi. Tastaura usor de folosit asigura o functionare rapida, iar ecranul iluminat ofera o mai buna identificare a masuratorilor. Precizia de masurare este de aproximativ +/- 1.5 mm.

Performanta
Masuratorile in timp real sunt standard, astfel incat utilizatorul sa le poata urmari in raport cu obiectivul sau. Telemetrul include, de asemenea, masurarea continua: reperele sunt identificate la fiecare 15 cm. In plus, pe langa fontul mare si display-ul color , iluminarea ecranului permite utilizatorilor sa vada datele in spatii intunecate, la o rezolutie mai buna.
Aparatul poate efectua pana la 10000 de masuratori individuale cu un set de baterii.

Perfect pentru spatii mici
Telemetrul incape in orice buzunar datorita marimii sale mici. Forma dreptunghiulara permite aparatului sa masoare in orice directie, de pe o suprafata plana. Aparatul este compatibil cu orice trepied Bosch cu filetul de 1/4 inch.

Aplicatia de documentare a valorilor masurate
Aplicatia gratuita de documentare a masuratorilor permite utilizatorilor sa inregistreze si sa salveze masuratorile fara calculare manuale sau erori.
Aplicatia suprapune masuratorile cu poze de pe santier si permite utilizatorilor sa adauge note pe aceste imagini. Pozele pot fi stocate in aplicatia Bosch sau trimise prin e-mail.

Aplicatia releveu
Aplicatia releveu permite utilizatorilor sa creeze planuri si schite digitale ale unei camere sau ale unui etaj. In plus, utilizatorii isi pot creea propriul releveu in aplicatie sau pot modifica planurile deja existente.
Ca si in cazul aplicatiei de documentare a valorilor masurate, schitele si valorile masurate pot fi stocate in aplicatie sau trimise pe e-mail.

Compatibilitatea aplicatiilor
Aplicatia de documentare a valorilor masurate este compatibila cu urmatoarele: dispozitive Android: smartphone-uri si tablete incepand cu versiunea 4.0; dispozitive iOS: incepand cu iPhone 4S, iPad (incepand cu generatia 3), iPad Air (incepand cu generatia 1), iPad mini (incepand cu generatia 1).
Aplicatia Floor Plan (releveu) este compatibila cu urmatoarele: dispozitive Android: tablete incepand cu versiunea 4.0; dispozitive iOS: iPad (incepand cu generatia 3), iPad Air (incepand cu generatia 1), iPad mini (incepand cu generatia 1).


Specificații tehnice

Atribute esentiale
Clasa de utilizare Profesionala
Precizie +/-0.2 mm/m
Clasa laser 2
Domeniu de lucru 30 m
Domeniu de lucru cu receptor 120 m
Numar linii laser 3
Domeniu de autonivelare +/-4 grade
Caracteristici operationale
Timp de nivelare 4 s
Durata de functionare maxima 8 h
Temperatura de lucru -10/+40 grade C
Proiectie 360 de grade DA
Alimentare curent Acumulator, Li-Ion, 12 V, 1.5 Ah
Culoare fascicul laser fascicul verde
Filet stativ 1/4; 5/8 inch
Dotari
Trepied NU
Valiza de transport speciala
Accesorii suplimentare DA
Receptor laser NU
Suport de perete DA
Set de livrare Nivela laser cu linii GLL 3-80 CG
Telemetru laser GLM 50 C
Geanta protectie
1 acumulator, Li-Ion, 12 V, 1.5 Ah
Incarcator rapid GAL 1230 CV
Suport universal BM 1
Panou de vizare laser
Husa
Valiza de transport si depozitare L-BOXX 136
Dimensiuni
Greutate 0.9 kg
Lungime - mm
Latime - mm
Inaltime - mm
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare Dioda laser: 500 - 540 nm, < 10 mW
Temperatura de depozitare: -20 - 70 grade C
Protectie impotriva prafului si a stropilor de apa: IP 54
Garantie
Garantie persoane fizice 24 luni
Garantie persoane juridice 12 luni

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (0 review-uri)

Fii primul care ofera o nota si o parere avizata asupra produsului !
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului