product-prev-00

Bosch - GKS 190 - Fierastrau circular, 1400 W, 190 mm + Bosch - Panza fierastrau circular, lemn, 190x30x1.4 mm, 48 dinti, calitate standard

Cod unic produs: Bosch - GKS 190 - Fierastrau circular - - + Bosch - Panza lemn - 190x30x1.4 mm - 48 dinti, calitate standard
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Descriere

Pachet AtelierulTau format din:

1 x Bosch - GKS 190 - Fierastrau circular, 1400 W, 190 mm:

Fierastraul circular manual Bosch GKS 190 redefineste standardele de performanta in randul profesionistilor care folosesc o astfel de unealta. Echipat cu un motor de 1400 W, ofera cele mai bune performante indiferent de densitatea materialului de lucru, precum si cel mai bun raport al greutatii. Adancimea de taiere ajunge pana la 70mm, iar inclinatia maxima pana la 56 grade.
Asigura o flexibilitate oprima pentru orice proiect de debitare a lemnului, iar aspectul sau compact si greutatea destul de scazuta asigura un nivel de manevrabilitate ridicat si mult confort in timpul taierii. Datorita vizibilitatii optime, garanteaza intotdeauna in timpul procesului de taiere o vedere de ansamblu asupra panzei si asupra liniei de taiere.

Siguranta in timpul procesului de lucru si durata de viata extinsa
Nu trebuie sa va faceti griji in privinta aschiilor rezultate in urma taierii. Datorita turbosuflantei care porneste automat in timpul procesului de debitare acestea vor fi aruncate automat in partea laterala a mesei.
Frana de motor si sistemul de blocare pe comutator, doua sisteme integrate care pot fi operate de pe ambele parti ale fierastraului, cresc nivelul de siguranta in timpul procesului de debitare. In plus, exista un capac de protectie care sta inchis, este inclinat si neacoperit, fabricat din aluminiu turnat sub presiune care impiedica rumegusul sa fie aruncat catre cel care debiteaza.
Acest fierastrau circular manual are manerele ergonomice echipate cu sistemul Softgrip pentru o munca deosebit de confortabila. Cu ajutorul manerului secundar, fierastraul Bosch poate fi transportat fara a depune mult efort. Placa de baza metalica si fara torsiune asigura o constructie solida si o durata lunga de viata atunci cand este utilizat in mod intens. Si nu in ultimul rand beneficiaza de un sistem de aspirare a rumegusului si a prafului.

Putere de lucru indiferent proiect
Modelul GKS 190 de la Bosch este echipat cu panze de lucru de 190 mm cu gaura de 30 mm. Datorita motorului de 1400 W se poate lucra chiar si in proiecte care solicita multa putere si viteza. Cu o greutate de doar 4200 gr este una dintre cele mai usoare si confortabile unelte din randul fierastraielor circulare profesionale de mana.
Setul complet de livrare contine o panza de 190 mm, o aripa de protectie precum si o cheie hexagonala marimea 5 (SW5). Dar totodata orice meserias poate sa beneficieze de o gama larga de panze pentru diferite materiale, cum ar fi: lemn, plastic, neferoase, ciment sau piatra. Acest aspect o transforma intr-o unealta destul de polivalenta.

Ideal pentru constructii si in cadrul atelierelor
GKS 190 este un fierastrau circular manual ideal pentru cei care lucreaza in constructii, tamplari, construcori de acoperis, cei de expozitii si magazine datorita performantelor sale excelente, manevrabilitatii usoare si setului complet de accesorii. Poate fi folosit atat pentru proiecte majore pe santier cat si pentru mici proiecte de atelier. Datorita sistemului integrat de aspirare a rumegusului si a prafului si in acelasi timp posibilitatii acestuia de a putea fi conectat la un aspirator profesional poate fi folosit in proiecte ample.


1 x Bosch - Panza fierastrau circular, 190x30x2.2 mm si 48 dinti pentru lemn:
Panze Eco for wood: utile, de exemplu, la taierea foilor de lemn stratificat pentru cofraje sau alte taieri de material lemnos pe santier.
Concepute pentru: lucrari de constructii si renovari.


Specificații tehnice

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (0 review-uri)

Fii primul care ofera o nota si o parere avizata asupra produsului !
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului