product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3
product-prev-4
product-prev-5
product-prev-6
product-prev-7
product-prev-8
product-prev-9

Bosch - GHG 660 LCD - Suflanta cu aer cald, 2300 W, 50-660 grade C, 250-500 l/min, display digital, valiza plastic, accesorii

Cod unic produs: 0601944302
54000 Lei
Comanda telefonic
0374.770.344 Luni până Vineri între 8 - 18
Comanda email
comenzi@atelierultau.ro
Comanda SEAP
IN STOC FURNIZOR

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare.

ADAUGA IN COS

Descriere

Usor de folosit

GHG 660 LCD este o suflanta cu aer cald ideala pentru mai multe tipuri de lucrari: sudura materiale plastic, lipire, indepartarea vopselei sau uscarea acesteia.Temperatura poate fi reglata intre 50 si 660 grade C, iar debitul de aer poate fi ajustat in zece trepte intre 250 si 500 de litri/minut; pot fi citite pe ecranul digital al suflantei. Protectie integrata care previne supraincalzirea sculei electrice: erori de aplicatii si chiar infundarea duzelor. In cazul se atinge temperatura limita de incalzire ventilatorul ruleaza pentru o racire rapida.

Reglare rapida a curentului de aer si a temperaturii

Temperatura de lucru dorita poate fi selectata rapid prin apasarea unui singur buton, iar setarea caldurii pentru cele mai frecvente aplicatii este prestabilita: tevi din plastic (250 grade C, nivelul debitului de aer=10), sudare plastic (350 grade C, nivelul debitului de aer=7), indepartare vopsea (450 grade C, nivelul debitului de aer=10), lipire (550 grade C, nivelul debitului de aer=7).
Reglarea digitala a temperaturii face ca suflanta sa poata fi adaptata la orice situatie de munca si ofera posibilitatea utilizatorului sa isi poate regla de asemenea temperatura de lucru in functie de propria experienta cu GHG 660 LCD . Designul ergonomic al suflantei cu aer cald asigura utilizarea sculei electrice cu usurinta. Greutatea redusa de doar 1 kg previne oboseala.

Duzele pot fi inlocuite

Motorul de 2300 W al suflantei Bosch impune un ritm rapid de lucru. GHG 660 LCD are de asemenea o precizie ridicata datorita reglarii aerului si a temperaturii in pasi zecimali. Sigurantele de incalzire se raceasc in aproximativ 1 minut. Filtrul de impuritati se demonteaza si se curata. GHG 660 LCD are incluse pe langa accesorii si duze suplimentare standard.
Suflanta cu aer cald Bosch GHG 660 LCD permite utilizarea unei game largi de aplicatii: indeparteaza vopseaua veche de pe usi, pot fi sudate impreuna bucati de material plastic, vopseaua se usuca rapida datorita reglajului potrivit al temperaturii. Un mare plus al acesteia este ca displayul digital integrat arata intotdeauna temperatura si debitul de aer la care se lucreaza.

Specificații tehnice

Atribute esentiale
Clasa de utilizare Profesionala
Debit de aer 250-500 l/min
Temperatura 50-660 grade C
Trepte ajustare temperatura ajustare fara trepte
Putere
Putere nominala 2300 W
Dotari
Valiza de transport plastic
Display digital DA
Accesorii suplimentare DA
Set de livrare Duza de suprafete 50 mm
Duza de protectiea sticlei 75 mm
Set 83 accesorii
Valiza de transport si depozitare
Dimensiuni
Greutate 1 kg
Zgomot
Nivel putere sonora 70 dB
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare Lungime: 255 mm
Inaltime: 255 mm
Precizie de masurare temperatura: +/- 5%
Garantie
Garantie persoane fizice 24 luni
Garantie persoane juridice 12 luni

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (3 Review-uri)

Opinia cumparatorilor Rating: 5 din 5 Stele! [5 din 5 Stele!]
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului
Rating: 5 din 5 Stele! [5 din 5 Stele!] oferite de Gelu M.
Mult mai buna decat oricare alta suflanta cu aer cald de pe piata.Lucrez in domeniu de peste 25 de ani si ghg 660 lcd este cea mai buna cu care am lucrat.Nu are rost sa iti cumperi o suflanta ieftina pentru ca nu obtii cu siguranta calitate.Foarte utile si accesoriile incluse.
Rating: 5 din 5 Stele! [5 din 5 Stele!] oferite de Tudor C.
Ghg 660 e cea mai tare.Se raceste automat daca este supraincalzita si unul dintre cele mai bune plusuri este ca aerul si temperatura sunt reglate corect.O am de aproape 1 an si pe masura ce o folosesc imi dau seama ca am facut achizitia potrivita.
Rating: 5 din 5 Stele! [5 din 5 Stele!] oferite de Dragos C.
Display LCD, reglaj digital, efect de memorie foarte util, soft grip.E pur si simplu wow!Voiam initial o suflanta mai ieftina, dar am zis ca daca tot dau un ban sa iau ceva cu care sa merg la sigur.Fixezi imediat rama la geamurile termopan cu ghg 660 lcd,cu asta ma ocup.As cumpara din nou suflanta bosch. Am fost placut suprins ca este fabricata in Romania.