product-prev-00

Bosch - GCM 12 GDL - Fierastrau circular stationar, 2000 W, 305x30 mm + Bosch - Eco for Aluminium - Panza fierastrau circular, aluminiu, 305x30x3 mm, 80 dinti

Cod unic produs: Bosch - GCM 12 GDL - Fierastrau circular stationar - 2000 W, 305x30 mm - + Bosch - Panza aluminiu - 305x30x3 mm, 80 dinti
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Descriere

Caracteristicile produselor pot fi gasite in paginile urmatoare:

1 x Bosch - GCM 12 GDL - Fierastrau circular stationar, 2000 W, 305x30 mm, transmisie curea, glisare, ghidaj laser:
MECANISM INOVATIV DE TRACTIUNE

FIERASTRAUL CIRCULAR STATIONAR BOSCH GCM 12 GDL redefineste standardele in ce priveste simplitatea si precizia. Acesta simplifica toate aplicatile de zi cu zi din aria debitarilor de lemn, plastic, profile de aluminiu, pereti falsi si panouri de tavan. In acelasi timp este o unealta ideala daca e nevoie de adaptarea anumitor piese de constructii. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism de tractiune prin care fierastraul este ghidat de catre un brat glisabil turnat in aluminiu. Avantajele nu se termina aici pentru ca acest fierastrau stationar este echipat cu un motor puternic de 2000 W si 3800 de rotatii pe minut, un sistem integrat pentru limitarea curentului in supra sarcina, dar si alte elemente ajutatoare pentru o vizibilitate crescuta in timpul procesului de lucru.

LINIE DUBLA DE LASER PENTRU PRECIZIE PE SUPRAFETE MARI
Lipsa fortei de frecare asigura in acest caz o debitare simpla si fara un efort intens. Prin eliminarea sinelor de ghidare si adaugarea acestui mecanism compact de tractiune a devenit posibila amplasarea fierastraului in timpul procesului de lucru, direct langa perete, facand astfel economie de spatiu. Pentru a ajuta orice utilizator sa efectueze debitari cat mai precise, fierastraul este dotat cu un dublu fascicul de laser, astfel ca linia de taiere prin care panza trebuie sa patrunda este incadrata exact intre cele doua linii laser proiectate pe materialul de lucru. De asemenea, acum este posibila si debitarea pieselor de mari dimensiuni datorita extensiilor laterale.
O duza de aspiratie optimizata asigura o aspirare eficienta a prafului cu detergenti universali si, prin urmare, o debitare curata si fara praf.

FUNCTIONALITATE SI DEBITARI PRECISE
Fierastraul GCM 12 GDL este greu de depasit atunci cand vine vorba de functionalitate si precizie in debitare. Bratul glisant care se deplaseaza cu ajutorul unui rulment pe bile asigura un confort ridicat de la prima folosire si pana la finalul ciclului acestei unelte. In plus fata de dubla linie de laser care ajuta la debitari precise, acest fierastrau este echipat si cu o panza din gama Top Precision pentru rezultate de calitate. Latimea maxima de taiere este de 341mm, iar inaltimea maxima de taiere este de 104mm, binenteles totul depinde de inclinatia si unghiul de taiere.
Functia de limitare a curentului la pornire permite o pornire in conditii de siguranta iar sistemul de franare reduce turatia in gol cu pana la 80%.

FINISAJE DE CALITATE
Cu acest fierastrau stationar, orice profesionist din industria amenajarilor interioare si a finisajelor de calitate poate fi sigur ca va obtine piesele de calitate de care are nevoie. Debiteaza cu usurinta piese de lemn ce se imbina la unghi drept. Un maner integrat asigura transportul fierastraului in conditii de siguranta catre locul lucrarii si in acelasi timp schimbarea pozitiei in timpul debitarii.
Debitarea oblica este posibila pana la 52 grade la stanga si 60 grade la dreapta, astfel ca debitarile uzuale de 47 de grade sunt posibile in ambele parti. Totodata, si aceasta este o functie extrem de importanta, este deosebit de simplu si practic producerea de decupari pentru diferite tipuri de caneluri. Piesele lungi si late pot fi prelucrate intr-un mod cat mai confortabil si in deplina siguranta cu ajutorul extensiilor laterale, iar blocarea arborelui permite o schimbarea rapida a panzei de fierastrau.

1 x Bosch - Eco for Aluminium - Panza fierastrau circular, aluminiu, 305x30x3 mm, 80 dinti:
Forma dinte HLTCG: dinte trapezoidal/dinte plat
Dintele plat este urmat de un dinte trapezoidal ceva mai inalt. Dintele mai inalt taie preliminar materialul mai ingust decat taietura finala, evitandu-se astfel ruperea dintilor in materialele casante.


Specificații tehnice

Dotari
Set de livrare 1 x Bosch - GCM 12 GDL - Fierastrau circular stationar, 2000 W, 305x30 mm, transmisie curea, glisare, ghidaj laser
Placa intermediara
Cheie imbus
Panza de fierastrau, Top Precision Best for Wood, 305x30x2.3 mm, 72 dinti
Sac pentru praf
2 extensii laterale pentru masa de lucru
1 x Bosch - Eco for Aluminium - Panza fierastrau circular, aluminiu, 305x30x3 mm, 80 dinti

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (0 review-uri)

Fii primul care ofera o nota si o parere avizata asupra produsului !
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului