product-prev-00

Bosch - GSR 180-LI - Masina de gaurit si insurubat, 54 Nm, valiza plastic + Bosch - GDS 250-LI - Masina de insurubat cu impact, 250 Nm, M10-M18, 2 acumulatori, Li-Ion, 18 V, 1.5 Ah

Cod unic produs: Bosch - GSR 180-LI + GDS 250-LI - Masina de gaurit si insurubat - 54 Nm, valiza plastic - + Masina de insurubat cu impact - 2 acumulatori, 18 V, 1.5 Ah
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Descriere

Caracteristicile produselor pot fi gasite in paginile urmatoare:

1 x Bosch - GSR 180-LI - Masina de gaurit si insurubat cu 2 acumulatori, Li-Ion, 18 V, 1.5 Ah, 54 Nm, led iluminare, valiza plastic:
Masina de gaurit insurubat cu acumulator BOSCH GSR 180-LI este o masina usoara, numai 1.6 kg, ce ofera o manevrare perfecta fara prea mult efort.
Angrenajul in 2 trepte asigura o forta de 54 Nm la gaurire (pana la 35 mm) si insurubare (pana la 10 mm).
Are mandrina cu deschidere de 13 mm. GSR 180-LI are inserat sistemul Bosch Electronic Cell Protection (ECP), ce protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde.
Indiferent de starea de incarcare a acumulatorului, acesta se poate pune la priza, fara ca celulele de acumulator sa se deterioreze.

1 x Bosch - GDS 250-LI - Masina de insurubat cu impact fara acumulatori si incarcator, Li-Ion, 18 V, - Ah, 250 Nm, M10-M18, led iluminare:
Eficienta de lucru de trei ori mai ridicata decat in cazul unei scule manuale.
Strangere cu usurinta a suruburilor.
Timp indelungat de utilizare.

ABR(Auto Bolt Release)
- sistem dezvoltat si adaptat de Bosch la masinile de insurubat cu impact cu acumulatori.
- ABR intrerupe automat operatia de desurubare a unei piulite sau a unui surub in momentul in care detecteaza ca asamblarea filetata respectiva a fost slabita.
- scopul si avantajul principal al acestui sistem este acela de a impiedica iesirea completa de pe filet si pierderea / caderea piulitei sau surubului.
- acest sistem ofera siguranta utilizatorului si viteza de lucru crescuta datorita faptului ca acesta nu mai are grija pierderii elementelor de asamblare.
- in plus, in cazul lucrului la / pe schela, la inaltime, ABR ofera securitate celor care lucreaza in zona - nu cad obiecte metalice de la inaltime (suruburi, piulite).
- ABR actioneaza numai prin mentinerea apasat a butonului de actionare al masinii.
- orice apasare repetata a butonului de actionare reseteaza sistemul de detectie ABR al masinii, repornind desurubarea.


Specificații tehnice

Dotari
Set de livrare 1 x Bosch - GSR 180-LI - Masina de gaurit si insurubat cu 2 acumulatori, Li-Ion, 18 V, 1.5 Ah, 54 Nm, led iluminare, valiza plastic
2 acumulatori, Li-Ion, 1.5 Ah, 18 V
Incarcator rapid AL1814 CV
Valiza pentru depozitare si transport
1 x Bosch - GDS 250-LI - Masina de insurubat cu impact fara acumulatori si incarcator, Li-Ion, 18 V, - Ah, 250 Nm, M10-M18, led iluminare
Cutie de carton

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (0 review-uri)

Fii primul care ofera o nota si o parere avizata asupra produsului !
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului