product-prev-00

Bosch - GAS 20 L SFC - Aspirator umed-uscat, 1200 W, 215 mbar + Bosch - Set 5 saci pentru reziduuri uscate

Cod unic produs: Bosch - GAS 20 L SFC - Aspirator umed-uscat - 215 mbar, 19 l - priza scule electrice - + set 5 saci - reziduuri uscate
Produs indisponibil
Acest produs nu mai face parte din oferta AtelierulTau.ro.

Descriere

Pachet AtelierulTau format din:

1 x Bosch - GAS 20 L SFC - Aspirator umed-uscat, 1200 W, 215 mbar, 19 l, functie suflare, priza scule electrice, comutator curatare filtru:
BOSCH GAS 20 L SFC este atat de usor, incat pare greu de crezut ca este un aspirator umed-uscat deoarece are doar 6 kg. Are o putere nominala de 1200 W si un rezervor cu un volum brut de 19 l care suporta pana la 15 l cu lichid si un sac colector care are o capacitare neta de 6,7 l.

Aspiratorul umed-uscat Bosch GAS 20 L SFC este echipat cu un sistem semiautomat de curatare a filtrului (SFC) si proiectat in conformitate cu standardul Uniunii Europene pentru aspiratoarele din clasa de praf L (fiind potrivit, printre altele, pentru praful de la lemnul de rasinoase, cum ar fi: molidul, bradul, pinul).

FUNCTIE DE SUFLARE INTEGRATA PENTRU USCAREA FACILA SI RAPIDA
Datorita noului sistem de filtru, aflat deasupra capului de aspirare si a liniei care indica nivelul apei, pietricele sau alte obiecte straine nu pot distruge ori deteriora turbina puternica de 1200 W.

Functia de suflare integrata permite utilizatorului o uscare rapida si lipsita de efort a vopselelor sau altor fluide cu uscare rapida. Pe de alta parte, functia inalta de aspirare este asigurata, de asemenea, de filtrul de curatare semiautomat, care scutura impuritatile depuse.

PRIZA SCULE ELECTRICE
In momentul in care aspira particule umede, GAS 25 L SFC se opreste automat atunci cand nivelul maxim de lichid permis este atins. Priza integrata pentru scule electrice permite conectarea oricarui alte unelte electrice, astfel incat orice combinatie cu acest aspirator devine o joaca de copii.

Fiind foarte practic, accesoriile se monteaza direct pe aspirator, avand suporturi integrate in partea superioara, dar si unele speciale pentru furtuon si cablul de alimentare astfel ca innodarea cablului este de domeniul trecutului. Toate accesoriile pot fi foarte usor schimbate sau demontate.

ASPIRATOR COMPACT SI USOR IN GREUTATE, PENTRU O UTILIZARE MOBILA
Datorita greutatii sale reduse urcarea si coborarea nu mai sunt acum o problema pentru transportarea la locul de munca sau pe santier. Sasiul este suficient de robust incat sa poata fi usor tras pe nisip si pietris.

Setul de livrare include: doua tuburi de aspirare a prafului de 0.5 m lungime si diametru de 35 mm, adaptor universal pentru scule electrice, duza pentru impuritati mari, duza pentru rosturi, filtru-burduf, un furtun universal 3 m, un maner de reglare a aerului si sacul de hartie pentru eliminarea prafului.

1 x Bosch - Set 5 saci pentru reziduuri uscate, Bosch GAS 15 L si GAS 20 L SFC:
Compatibili cu Bosch GAS 15 L si GAS 20 L SFC.
Saci pentru reziduuri uscate.

Specificații tehnice

Dotari
Set de livrare 1 x Bosch - GAS 20 L SFC - Aspirator umed-uscat, 1200 W, 215 mbar, 19 l
2 tuburi de aspirare a prafului, lungime de 0.5 m, diametru de 35 mm
Adaptor universal pentru scule electrice
Duza pentru impuritati mari
Duza pentru rosturi
Filtru-burduf
Furtun universal 3 m, 38 mm
Maner de reglare a aerului
Sac de hartie pentru eliminarea prafului

1 x Bosch - Set 5 saci pentru reziduuri uscate, GAS 15 L si GAS 20 L SFC
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare Cantitate de umplere cu lichid 15 l
Volum net rezervor apa 7.5 l
Volum net sac colector de praf 6.7 l
Dispozitiv de telecomanda automata
Curatare semiautomata a filtrelor (SFC)
Dimensiuni (LxlxH): 440x376x482 mm
Clasa de praf aspirator universal L
Clasa de praf filtru principal L

Comparare cu alte produse din gama

Vrei sa compari cu alt produs din gama ? Click  Aici 

Review-uri (0 review-uri)

Fii primul care ofera o nota si o parere avizata asupra produsului !
Vrei sa adaugi parerea ta ? Click  Aici  pentru a acorda o nota produsului