AtelierulTau.ro Totul despre scule electrice
Bormasini, Bormasini cu percutie, Ciocane Rotopercutoare. Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita, Skil, Black & Decker
rss rss
rss buttons rss rss
28
Aug

Fierastraul circular profesional Hitachi C7SS are o putere maxima de 1050 W, o turatie maxima de 5500 rpm, o capacitate de taire la 90 de grade de 68 mm si foloseste o panza de 190 mm.

C7SS este prevazut cu o talpa din duraluminiu care mentine o stabilitate mai buna in timpul lucrului si aceasta se poate regla la 45 de grade, iar capacitatea de taiere este de 46 mm.

Adancimea de lucru se poate regla prin actionarea comutatorului si astfel se pot taia si suprafete lemnoase foarte subtiri.

Aparatoarea este metalica si protejeaza utilizatorul de eventualele accidente.

C7SS permite montarea unui adaptor de aspirare, iar impreuna cu un aspirtaor din gama Hitachi se obtine un mediu de lucru fara praf.

Manerul suplimentar asigura o precizie mai buna la taiere.

Panza este cu diametru de 190 mm, iar diametrul interior este de 30 mm si este o panza pentru lemn ce se poate schimba foarte usor cu ajutorul cheii imbus din dotare si actionad comutatorul de blocare.

Motorul de 1050 W este suficient pentru toate tipurile de lemn si asigura o turatie foarte buna de lucru, turatia de 5500 rpm si este foarte bine racit, astfel produsul se poate utiliza o perioada mai lunga de timp.

Carcasa perimite accesul la periile colectoare si este foarte rezistenta, astfel motorul este foarte bine protejat.

Intrerupatorul prezinta un comutator de actionare care previne pornirea accidentala.

C7SS este prevazut cu un ghidaj paralel care permite taierea cu mare precizie in functie de delimitarile stabilite si este o unealta potrivita pentru utilizatorii de santier, dar si pentru cei casnici.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roHirachi C7SS

Video complet aici:

27
Aug

Fierastraul sabie profesional Felisatti RSF120 1010E are un motor puternic de 1010 W cu o cacapitate de taiere in lemn de 250 mm si o turatie maxima de 2400 rpm.

RSF120 1010E are un sistem rapid de montare al accesoriilor, astfel nu sunt necesare unelte suplimentare. Panzele se pot monta in 2 moduri, in functie de necesitatile fiecarui utilizator.

RSF120 1010E este prevazut cu o talpa de sprijin care se poate regla actionand parghia si astfel exista o precizie mai buna de lucru.

Carcasa fierastraului este cauciucata, astfel exista o aderenta sporita in timpul lucrului si o siguranta mult mai buna.

Motorul are 1010 W si este foarte bine racit, astfel produsul se poate utiliza o perioada mai lunga de timp si mentine o turatie constanta in timpul lucrului.

Intrerupatorul este prevazut cu o rotita de preselectie a turatiei si are turatia minima de 300 rpm si turatia maxima de 2400 rpm.

Cursa de actionare a fierastraului este de 28 mm.

Manerul este cauciucat si astfel are o aderenta sporita.

Intrerupatorul se poate bloca pentru utilizare indelungata.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, o panza pentru lemn, o panza pentru lemn si cutia din carton.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roFelisatti RSF120 1010E

Video complet aici:

Aug

Rotopercutorul profesional Felisatti RH30 900ER este fabricat in Spania si are o capacitate maxima de gaurire in beton pana la 30 mm, o putere maxima de 900 W, energia de percutie de 3.3 J si un numare impresionat de 5800 percutii pe minut.

Mandrina rotopercutorului este pe modelul SDS Plus si asigura o protectie suplimentara impotriva prafului.

Manerul este cauciucat si are un sistem Antivibrare, ceea ce asigura un confort sporit utilizatorului.

RH30 900ER este dotat cu cele 3 functii standard ( daltuire, gaurirea cu percutie si gaurirea), astfel se pot executa gauri in beton pana la 30 mm, in lemn pana la 30 mm si in metal pana la 13 mm si exista si o functie suplimentara pentru schimbarea pozitiei daltii.

Carcasa este dintr-un plastic foarte rezistent la socuri si asigura o protectie sporita impotriva prafului si un control cat mai bun asupra produsului.

Schimbatorul de sens se poate actiona atat de pe partea dreapta cat si de pe partea stanga a rotopercutorului.

Intrerupatorul este prevazut cu o rotita de preselectie a turatiei si astfel utilizatorul poate executa mult mai usor operatiile de gaurire, el se poate bloca in cazul utilizarii indelungate.

Motorul are o putere de 900 W si mentine o turatie constanta in sarcina, astfel gaurile se pot executa mult mai usor .

Manerul este cauciucat si asigura o prindere cat mai confortabila, astfel fiind mult mai manevrabil.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, limitatorul de adancime si valiza de plastic.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.ro Felisatti RH30 900ER

Video complet aici:

Aug

Masina de rindeluit profesionala Felisatti PF102 1100VES are o putere maxima de 1100 W, o turatie maxima de 11000 rpm si o latime de lucru de 102 mm.

PF102 1100VES are o talpa din duraluminiu ce asigura o stabilitate sporita in timpul lucrului si este prevazuta cu 3 orificii pentru tesirea muchiulor.

Tamburul este prevazut cu 2 cutite reversibile si se pot schimba foarte usor cu cheia din dotare.

PF102 1100VES are o adancime de lucru de 2.5 mm si este reglabila cu ajutorul comutatorului, permite faltuirea, iar adancimea maxima este de 1.5 cm.

Sistemul de transmisie a fost imbunatatit, cureaua suportand sarcini mai mari.

PF102 1100VES se poate folosi la materiale rasinoase cat si la materiale dure.

Carcasa permite o manevrare cat mai buna a produsului, manerul cauciucat asigura o aderenta in timpul lucrului.

Intrerupatorul are un comutator de siguranta ce trebuie actionat si astfel utilizatorul este mai bine protejat.

PF102 1100VES este prevazuta cu un adaptor ce se poate monta atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga si se poate racorda cu usurinta la un aspirator.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, ghidajul unghiular, cheia si cutia de carton.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roFelisatti PF102 1100VES

Video complet aici:

Aug

Fierastraul circular profesional Bosch GKS190 are o putere maxima de 1400 W, o turatie maxima de 5500 rpm si permite taieri la 90 de grade pana la 70 mm si vine in dotare cu o panza de diametrul maxim de 190 mm.

GKS190 are o talpa din duraluminiu cu gradatii care asigura o stabilitate sporita in timpul lucrului si deasemena talpa permite montarea ghidajului paralel care este si el gradat si astfel se pot executa taieri mult mai precise.

Capacitatea de reglare la unghi este pana la 56 de grade si astfel se pot executa taieturi la 90 de grade pana la 70 mm si la 45 de grade pana la 50 mm.

Adancimea de taiere se regleaza cu ajutorul parghiei, astfel se poate taia in diverse tipuri de material.

Aparatoarea este din duraluminiu si asigura o protectie suplimentara si o stabilitate mai buna.

Carcasa are un maner suplimentar pentru o manevrare cat mai buna a produsului si de asemenea prezinta parti cauciucate pentru aderenta sporita.

Motorul are o putere de 1400 W si este foarte bine racit, iar fierasatrul se poate utiliza o perioada indelungata.

Panza se poate schimba foarte usor cu ajutorul cheii imbus din dotare si actionad parghia de blocare a axului.

GKS190 are in dotare un adaptor care perimite montarea la aspiratoare Bosch si protejeaza utilizatorul.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, limitatorul paralel, cheia imbus, panza de 190 mm si cutia de carton.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roBosch GKS190

Video complet aici:

Aug

Suflanta cu aer cald Metabo HE 20 600 are o putere maxima de 2000 W, o temperatura de lucru de maxim 600 grade Celsius si un volum maxim al aerului de 500 l/min.

HE 20 600 este foarte compacta si are un design ergonomic, o greutate de 0.8 kg si este ideala pentru orice fel de lucrare de instalatie sau curatarea diverselor solutii.

HE 20 600 este prevazuta cu 3 trepte a nivelului de aer de la 150 l/min-500 l/min si 9 trepte de selectarea a temperaturii de la 50-600 grade Celsius.

HE 20 600 are si un mod stationar, in cazul in care se lucreaza mai mult timp se poate pune vertical si se raceste mai bine.

HE 20 600 este un produs de foarte buna calitate si prezinta elemente ceramice la rezistenta de incalzire si o face cea mai buna din gama sa.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice si cutia din carton.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMetabo HE 20 600

Video complet aici:

26
Aug

Polizorul unghiular profesional Kress PK850 WS are o putere maxima de 850 W, o turatie maxima de 11000 rpm si foloseste discuri cu diametrul de 125 mm.

Kress PK850 WS are carcasa angrenajului metalica cu aerisire foarte buna, ceea ce confera o capacitate mai mare de lucru.

Aparatoarea polizorului se regleaza rapid fara a fi nevoie de alte scule.

Piulita de strangere se poate desface cu ajutorul cheii din dotare.

Manerul asigura o prindere foarte buna si de asemenea o precizie sporita.

Carcasa este dintr-un plastic foarte rezistent si are o aerisire foarte buna, ceea ce confera o durata mai mare de lucru si de asemenea are SoftGrip, iar aderenta este mult mai buna.

Motorul de 850 W mentine o turatie constanta in lucru si de asemenea are o foarte buna rezistenta in timp.

PK850 WS are o caracteristica speciala, aceasta este cablul detasabil si astfel utilizatorii pot inlocui cu mare usurinta cablul in cazul accidentelor.

PK850 WS este ideal pentru lucru la inaltime, avand o greutate de 2 Kg si ofera utilizatorului o experienta foarte buna.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, cheie pentru strangerea piulitei, piulita de strangere, manerul si valiza de plastic utila pentru transport si depozitare.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.ro Kress PK850 WS

Video complet aici:

Aug

Curatitorul cu presiune Karcher SC1 este alimentat la 220 V si are o putere maxima de 1200 W, o capacitate a rezervorului de 250 ml si o greutate de 1.2 kg.

Karcher SC1 este fabricat in Germania si reprezinta o solutie ideala pentru gospodinele care isi doresc sa isi usureze munca.

Karcher SC1 elimina si curata cu usurinta suprafetele de murdarie si suprafatele calcaroase.

Rezervorul este metalic cu o capacitate de 250 ml.

Karcher SC1 are nevoie de 3 min pentru a aduce temperatura optima de lucru si aduce aburul la presiunea normala.

Intrerupatorul este dotat cu un comutator de siguranta care previne pornirea accidentala.

Accesoriile se pot monta foarte usor si de asemenea se pot demonta folosind clema de prindere, iar ca accesorii exista o perie pentru suprafelete mai mari, o perie mai mica pentru zonele greu accesibile si o duza pentru suparfetele care necesita o presiune mai mare, suprafete mult mai murdare si de asemenea se poate utiliza laveta din dotare pentru eficienta sporita si o curatare mai buna a suprafetelor lucioase.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, perie mare, perie mica, duza, adaptorul pentru accesorii, laveta, un sac pentru depozitarea accesoriilor si cutia din carton.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roKarcher SC1

Video complet aici:

Aug

Polizorul unghiular profesional Bosch GWS 15 125 CITH este fabricat in Germania si are o putere maxima de 1500 W, o turatie maxima de 9300 rpm si foloseste discuri cu diametrul de 125 mm.

GWS 15 125 CITH are un design specific, oferand utilizatorului o manevrare mult mai buna si este unul dintre cele mai moderne polizoare mici de la Bosch.

GWS 15 125 CITH are carcasa angrenajului din duraluminiu, rezistent impotriva socurilor.

Aparatoarea se monteaza si se regleaza rapid fara a fi nevoie de alte accesorii.

GWS 15 125 CITH este prevazut cu piulita de strangere rapida Bosch SDS Clik ce se strange fara ajutorul sculelor suplimentare.

Manerul anti-vibrare confera un confort sporit in timpul lucrului.

Carcasa este dintr-un plastic foarte rezistent, robusta si asigura o racire foarte buna a motorului ceea ce mareste durata de lucru a acestui polizor.

GWS 15 125 CITH este prevazut cu Kick-Back si astfel utilizatorul este protejat in timpul lucrului.

Motorul de 1500 W are o turatie constanta in timpul lucrului si de asemenea o pornire lina, ceea ce face ca acest produs sa fie utilizat cu un generator.

Turatia se poate regla in 6 trepte de la 2800 rpm-9300 rpm.

Intrerupatorul este cu blocare si este un intrerupator cu un design special ce permite o actionare foarte usoara.

GWS 15 125 CITH este prevazut cu functia Anti Restart, iar in cazul penelor de curent, daca intrerupatorul este actionat polizorul nu porneste.

GWS 15 125 CITH are protectie si la suprasarcina in cazul in care utilizatorul foloseste produsul neadecvat, motorul este protejat si durata de viata a produsului creste.

GWS 15 125 CITH este un produs compact si vine in dotare cu o valiza de plastic utila pentru transport si depozitare si al face se fie unealta potrivita pentru taierea oricarui tip de material.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, aparatoarea, manerul lateral, piluita Bosch SDS Clik, piulita cu strangere cu cheie, cheia pentru strangere si valiza profesionala de plastic.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roBosch GWS 15 125 CITH

Video complet aici:

Aug

Masina de gaurit si insurubat cu acumulatori profesionala Bosch GSR 1800 li foloseste acumulatorii pe tehnologia LI-ION DE 18 V, 1.5 Ah si are o turatie maxima de 1400 rpm si un cuplu maxim de 34 Nm.

Masina este prevazuta cu o mandrina rapida de 10 mm si permite montarea accesoriilor foarte usor.

Cuplul de 34 Nm este impartit optim in 25 trepte si exista si o treapta suplimentara pentru gaurire.

GSR 1800 li are 2 trepte de viteza, treapta inferioara de 400 rpm si treapta superioara cu o turatie de 1300 rpm, astfel se poate gauri suprafete lemnoase cu diametre pana la 29 mm si metal cu diametrul pana la 10 mm.

Intrerupatorul regleaza turatia in functie de cum este actionat si mentine o turatie constanta indiferent de tipul de material.

Motorul este unul cu perii si foarte bine protejat.

Carcasa masinii asigura o protectie impotriva parfului si a socurilor.

GSR 1800 li are o greutate de 1.4 kg, ceea ce inseamna ca se poate manevra cu usurinta cu o singura mana.

Schimbatorul de sens se poate actiona atat de pe partea stanga cat si de pe partea dreapta a masinii.

Manerul este cauciucat si asigura o aderenta sporita in timpul lucrului.

Acumulatorii sunt de tehnologie LI-ION, compacti si se incarca in 50 min.

GSR 1800 li este prevazuta cu locas pentru capetele de insurubat si astfel utilizatorul poate lucra mult mai usor, deasemenea exista posibilitatea atasarii la o clema sau o curea pentru utilizarea la inaltime.

GSR 1800 li este cel mai accesibil din gama Bosch de 18 V cu acumulatorii LI-ION, fiind ideal pentru utilizatorii casnici cat si pentru utilizatorii industriali.

In setul de livrare se afla cartea tehnica in limba romana , certificatul de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice, acumulatorii Bosch de 18 V, 1.5 Ah, incarcatorul si valiza de plastic.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roBosch GSR 1800 li

Video complet aici: