AtelierulTau.ro Totul despre scule electrice
Bormasini, Bormasini cu percutie, Ciocane Rotopercutoare. Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita, Skil, Black & Decker
rss rss
rss buttons rss rss
29
Iul

Fierastraul semi-profesional pendular KS500 de la Black & Decker vine in cutie de carton.

In setul de livrare se gaseste certificatul de garantie original de la Black & Decker, cartea tehnica a produsului si fierastraul pendular KS500.

KS500 este modelul de 400 W si are buton de blocare pentru functionare continua. Talpa se poate regla intr-un unghi, astfel se poate taia inclinat catre dreapta sau catre stanga. Pentru reglarea talpii si pentru prinderea accesorilor este nevoie de o surubelnita dreapta.

Un aspect important la acest fierastrau este un locas situat in spatele lui, unde se pot depozita accesoriile de taiere.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roBlack & Decker KS500

Video complet aici:

Iul

Fierastraul semi-profesional pendular KS400E de la Black & Decker vine in cutie de carton.

In setul de livrare se gaseste certificatul de garantie original de la Black & Decker, cartea tehnica a produsului in limba romana, o panza pentru lemn, cheie imbus pentru prinderea accesoriilor de taiere si pentru reglaje, fierastraul pendular KS400E.

KS400E este un model de 450 W si are o prindere cauciucata pe maner pentru o prindere cat mai buna, functie de blocare.

Reglarea turatiei se face din rozeta care are 6 trepte.

KS400E are protectie de plastic impotriva spalului, iar talpa se poate regla cu ajutorul cheii imbus de o parte si de alta, deci se pot realiza taieri inclinate. In partea din spate al fierastraului se poate racorda la o instalatie de aspirare.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roBlack & Decker KS400E

Video complet aici:

Iul

Ciocanul profesional rotopercutor HR2610T de la Makita vine intr-o valiza de plastic dur, foarte utila pentru transport si depozitare.

Setul de livrare contine certificatul de garantie original de la Makita insotit de holograma, cartea tehnica a produsului in limba romana, mandrina interschimbabila cu prindere cu bacuri, limitator de adancime metalic si ciocanul rotopercutor HR2610T.

HR2610T este modelul cu design nou de la Makita care asigura o pridere ergonomica. Reglarea turatiei se face prin apasarea butonului de pornire.

HR2610T are functie de blocare, functionare stanga – dreapta.

HR2610T are o zona in partea de sus pentru a prinde ciocanul rotopercutor complet cu mana, aceasta este o zona cu prindere cauciucata care nu permite sa se scape ciocanul din mana in timpul utilizarii. In partea de jos se afla butonul pentru schimbarea functiilor de gaurire, gaurire cu percutie si percutie, plus o treapta intermediara pentru rotirea daltii. Fata de alte ciocane rotopercutoare, pentru a se putea comuta de la gaurire la percutie, trebuie rotit angrenajul ciocanului rotopercutor, astfel aceasta functie nu se poate schimba.

Manerul este unul cu prindere cauciucata de foarte buna calitate care absoarbe o parte din vibratiile acestui ciocan.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMakita HR2610T

Video complet aici:

Iul

Bormasina profesionala cu acumulatori DC733KA de la DeWalt vine intr-o valzia de plastic dur, foarte utila pentru transport si depozitare.

In setul de livrare se gaseste certificatul de garantie original de la DeWalt, cartea tehnica a produsului in limba romana, incarcatorul rapid de la DeWalt si bormasina cu acumulatori DC733KA.

DC733KA este un model care are doi acumulatori identici de 14.4 V si 1.3 Ah, tehnologia este NiCd, iar pentru acest gen de acumulatori se recomanda efectuarea de ciclu complet de incarcare si descarcare pentru a prelungi durata de viata a acumulatorului.

DC733KA este model usor si are maner cauciucat pentru o prindere cat mai buna. Reglarea turatiei se face prin apasarea butonului de pornire.

DC733KA are functie de blocare, doua trepte de functionare. Reglarea treptelor in momentul de torsiune se face de pe inel, sunt 15 trepte ale momenului de torsiune plus o treapta care este folosita special pentru gaurire.

Mandrina este una cu o prindere rapida.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roDeWalt DC733KA

Video complet aici:

Iul

Surubelnita cu acumulator Mx2Drive de la Bosch vine intr-un ambalaj de carton, iar in interiorul lui o cutie L-Boxx.

In setul de livrare se gaseste certificatul de garantie original de la Bosch, cartea tehnica a produsului in limba romana, cutia L-Boxx formata din doua module, ele se prind prin clipsurile laterale, inacarcatorul de la Bosch, acumulatorul de 3.6 V si 1.3 Ah si surubelnita GSR Mx2Drive.

GSR Mx2Drive este un model compact, foarte mic si incape in orice buzunar. Tehnologia de la acumulator este una de noua generatie, acumulatorii rezista foarte mult.

GSR Mx2Drive are doua trepte de functionare, functionare stanga – dreapta, led care ilumineaza in timpul utilizarii. Prinderea capetelor de insurubare se face cu hexagonul interior.

GSR Mx2Drive vine cu doi acumulatori, este foarte utila pentru orice fel de insurubari in jurul casei.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roBosch GSR Mx2Drive

Video complet aici:

28
Iul

Fierastraul pendular MT431 de la Maktec face parte din gama semi-profesionala si vine intr-o cutie de carton.

Setul de livrare contine certificatul de garantie original de la Makita insotit de holograma, cartea tehnica a produsului in limba romana, panza pentru lemn si fierastraul pendular MT431 de la Maktec.

MT431 are o cheie imbus pentru prinderea panzei, un maner cauciucat ce asigura o prindere foarte buna in timpul utilizarii si buton de blocarea.

Reglarea turatiei se face prin apasarea butonului de pornire sau prin reglarea treptelor de la 1 la 4.

Lama se cupleaza cu usurinta, se strange cu cheia imbus.

Talpa se poate seta pana la 45 de grade inclinatie, aceasta se desface cu cheia imbus si dupa aceea se poate seta la ce inclinatie se doreste taierea si se strange apoi in pozitia dorita.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMaktec MT431

Video complet aici:

Iul

Polizorul unghiular MT952 de la Maktec vine intr-o cutie de carton.

Setul de livrare contine certificatul de garantie original de la Makita insotit de holograma, cartea tehnica a produsului in limba romana, maner lateral, cheie pentru strangerea discului si polizorul MT952 de la Maktec.

MT952 este un polizor de 115 mm si este destinat lucrarilor ocazionale in jurul gospodariei. Accesul la perii se face foarte usor, de o parte si de cealalta.

Butonul de pornire este unul cu protectie, nu se poate actiona apasand pur si simplu pe el, trebuie apasat mai intai in partea de jos si apoi impins catre inainte, este un mecanism destinat evitari accidentelor prin pornire accidentala.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMakita MT952

Video complet aici:

Iul

Fierastraul de masa LH1040 de la Makita vine in cutie de carton.

Setul de livrare contine certificatul de garantie original de la Makita insotit de holograma, cartea tehnica a produsului in limba romana, o bagheta pentru impingerea materialului de prelucrat, un suport pentru sustinerea materialului, un suport pentru sustinerea fierastraului, triunghiul pentru setarea inclinatiei discului, sac pentru praf si fierastraul LH1040.

LH1040 are in partea de sus masa unde se poate taia materiale cu o grosime de 40 mm, in partea stanga exista rigla care are 7.5 cm in partea stanga pana la 15.5 cm in partea dreapta. Ghidajul se foloseste pentru alegerea inaltimii de prelucrat.

Masa de lucru poate sa fie si coborata si ridicata pentru a efectua taieri mai mici de 40 mm din cele doua manete de blocare. Pentru a se putea elibera bratul fierastraului trebuie sa se traga din maneta si din acel momemnt bratul este eliberat.

LH1040 are in partea din fata manerul si butoanele de pornire si oprire, maneta pentru mecanismul de siguranta nu permite coborarea bratului fierastraului pana cand nu este apasata, asta inseamna ca se evita pornirea accidentala.

LH1040 se pune in functiune prin deblocarea manetei, se apasa butonul de pornire si din acel moment se poate cobora bratul fierastraului.

Planul fierastraului se poate roti pana la 47 de grade catre stanga si 52 de grade catre dreapta, iar pentru a putea roti, mecanismul este unul foarte simplu, se roteste catre desfacere maneta, iar la apasarea mecansimul se poate face rotirea fierastraului. Pe rigla exista o serie de gradatii prestabilite.

LH1040 este prevazut cu posibilitatea de a efectua taieri inclinate, se poate inclina doar catre partea stanga cu pana la 45 de grade. Inclinarea se face prin eliberarea catre desfacere a manetei din spate si din acest moment se poate roti corpul fierastraului.

LH1040 are un disc pentru lemn cu 60 de dinti.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMakita LH1040

Video complet aici:

Iul

Masina de spalat cu presiune HW102 de la Makita vine intr-o cutie de carton.

In setul de livrare se afla certificatul de garantie original de la Makita insotit de holograma, cartea tehnica a produsului in limba romana, masina de spalat are doua roti, furtunul pentru apa, pistolul, o lance pentru prelungire, doua lanci diferite pentru apa, doua duze pentru racodul de apa pentru furtun si un racord pentru detergent.

HW102 este un model care are un mecanism foarte util pentru transport. Rezervorul de detergent este situat in partea laterala, in partea din spate butonul de pornire este protejat pentru a nu fi udat, iar evacuarea se face prin partea din fata.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMakita HW102

Video complet aici:

Iul

Masina de gaurit cu percutie profesionala HP 1640 de Makita vine intr-o cutie de carton.

In setul de livrare se afla certificatul de garantie original de la Makita insotit de holograma, cartea tehnica a produsului in limba romana, limitatorul de adancime metalic, maner lateral si masina de gaurit cu percutie HP 1640.

HP 1640 este un model de 680 W si are un maner cauciucat ce asigura o prindere foarte buna in timpul utilizarii, buton de blocare, functionare stanga – dreapta, comutarea dintre cele doua functii de gaurire si gaurire cu percutie.

Mandrina este una cu cheie care asigura o prindere foarte exacta a accesorilor de gaurire.

HP 1640 este recomandat pentru gaurirea in lemn, metal sau zidarie, dar nu este recomandat pentru gaurire in beton.

Produsul poate fi cumparat de pe Atelierultau.roMakita HP 1640

Video complet aici: